Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Rendben
Menü

A jövőben a vállalkozások is pályázhatnak munkásszállások építésére vagy felújítására.

 

A kormány a program kibővítésével októbertől a gazdasági társaságoknak regionális beruházási támogatásként biztosítja a szükséges támogatást munkásszállók létrehozásához. Ez azt jelenti, hogy az Észak-Magyarország, Észak-Alföld, Dél-Alföld és Dél-Dunántúl régiókban 50 százalék, a Közép-Dunántúl régióban 35 százalék, a Nyugat-Dunántúl régióban 25 százalék lesz a támogatás mértéke. Ugyanakkor kisvállalkozás esetében további 20 százalékkal, középvállalkozások beruházásai esetén pedig 10 százalékkal növelhető a támogatás mértéke, amely így akár a 70 százalékot is elérheti.

 

A program keretében legalább 80 fő elszállásolására alkalmas munkásszállás létesíthető, a támogatásból az építési és felújítási költségek, valamint a beruházás célját szolgáló új tárgyi eszközök költségei számolhatók el. A támogatásban részesülőnek vállalnia kell, hogy a létesítményt legalább 10 éven keresztül üzemelteti.

 

A kérelmek várhatóan 2019. október 10-től 2020. május 15-ig nyújthatók be. A részletes feltételekről, valamint a benyújtandó dokumentumokról a www.kormany.hu honlapon közzétett program útmutató nyújt majd tájékoztatást.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön azonnal a legújabb pályázati lehetőségekről!

 

Feliratkozás