Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Rendben
Menü

Társadalmi egyeztetésre kerültek az alábbi Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz felhívás tervezetek. Erről a részletes tájékoztatás itt található.

 

A pályázatok elsősorban állami, önkormányzati szereplők, illetve általuk fenntartott intézményeik részére lesznek elérhetőek.

 

A következő felhívások tervezete van jelenleg társadalmi egyeztetésen:

 

  • „Megyei foglalkoztatási-gazdaságfejlesztési együttműködések” című (TOP_Plusz-3.1.1-21) felhívás célja, hogy a megyei önkormányzatok vezetésével, az egész megyére kiterjedően létrejövő és/vagy már működő foglalkoztatási-gazdaságfejlesztési együttműködések, partnerségek hozzájussanak azon forrásokhoz, melyek segítségével képzési és foglalkoztatási programjaikat megvalósíthatják és koordinálhatják a megye gazdaság- és foglalkoztatásfejlesztéseit.

 

  • „Szociális célú városrehabilitáció (ESZA)” című (TOP_Plusz-3.1.2-21) felhívás keretében az együttműködés a közösségi és egyéni szintű társadalmi integráció feltételeinek megteremtése céljából támogatható. Továbbá a pályázat célja a folyamatos szociális munka megteremtése, törekvés a foglalkoztatás elősegítésére együttműködve a megyei foglalkoztatási paktumokkal, törekvés az oktatás fejlesztésére és az egészség fejlesztésére, szolgáltatásokhoz való hozzáférés javítása, valamint a bűnmegelőzés és a közbiztonság javítása.

 

  • „Gyermeknevelést támogató humán infrastruktúra fejlesztése” című (TOP_Plusz-3.3.1-21) felhívás keretében támogatható a gyermekjóléti alapellátások közül a bölcsődei ellátási formák (bölcsőde, mini bölcsőde, családi bölcsőde), valamint az óvodai intézmények infrastruktúra fejlesztése és eszközbeszerzése.

 

  • "Helyi humán fejlesztések" című (TOP Plusz 3.1.3-21) felhívás keretében önállóan támogatható tevékenységek: Helyi kulturális közösségfejlesztési folyamat kezdeményezése és megvalósítása; Szociális alapszolgáltatásokhoz és gyermekjóléti alapellátásokhoz kapcsolódó szemléletformálás; Egészségügyi humánerőforrás fejlesztés és szemléletformálás; 10 ezer fő feletti városok esetében részvételi tervezési folyamatok támogatása; Megyei és térségi identitás erősítése, térségfejlesztési együttműködések; Megyei Esélyteremtő Paktumok megyei szolgáltatáshiányokra válaszoló intézkedéseinek megvalósítását támogató tevékenységek.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön azonnal a legújabb pályázati lehetőségekről!

 

Feliratkozás