Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Rendben
Menü

Kedves Partnerünk, kedves Barátaink!

 

Ismét eljött az évnek azon időszaka, amikor a legtöbb szervezet ajándékokkal köszöni meg ügyfeleinek az egész éves munkáját és kellemes karácsonyt kíván.

A tavalyi éveben elindított hagyományunkat folytatva idén is csatlakozásra buzdítjuk ügyfeleinket.

Figyelmünk, törődésünk és szeretetünk kifejezésére egyénileg és vállalkozásként is számtalan lehetőségünk van. A közelgő ünnepek kapcsán az elmúlt években ezek közül sokat ki is próbáltunk.

 

Idén is hisszük, hogy egy nemes cél támogatása felülírja az üzleti protokollt.

 

Társaságunk 2019 évben a Mosolymanó Egyesületnek utalja át az ajándékokra szánt pénzösszeget - 250.000 Ft-ot.

 

Barátainkat, partnereinket is szeretnénk ugyanerre bíztatni. Vagyis azokra a partnereinkre is barátsággal és szeretettel fogunk gondolni, akik saját döntésük alapján finom borral, egyéb ajándékkal, vagy kezdeményezésünk mentén akár a Mosolymanó Egyesület támogatásával köszönik meg a közös munkát és fáradozást.

 

A Mosolymanó Egyesület 2009-ben alakult Pécs panel kertvárosában az egy játszótérre járó szülőkből, nagyszülőkből. Legfőbb céljuk az itt élő családi közösségek szerveződésének elősegítése. Igyekeznek felkarolni minden olyan kertvárosi ügyet, amely érinti az itteni családok életminőségét.

Két közösségi színtéren vannak jelen Kertvárosban-a Rózsadombon és a Várkonyi Nándor utcában-, ahol a foglalkozások és klubok zajlanak. A Mosolymanó Jótékonysági Központ facebook oldalán napi rendszerességgel jelenítik meg a rászoruló családok szükségletét, bútor vagy elektronikai eszközök felajánlásait. Jótékonysági Programjuk 6. éve működik. Közel 200 regisztrált család vesz részt benne, akik igazoltan rászoruló pécsi családok, ez közel 700 személyt jelent, melynek több mint fele gyermek.

Jelenleg 40 családnak szeretnék névre szóló ajándékkal szebbé tenni a karácsonyát. Ez mellett a többi, programba be nem került családnak tartanak játék, karácsonyfadísz és élelmiszerosztást.

 

Kezdeményezésünkhöz többféle módon - pénz, játék, szolgáltatás felajánlásával vagy munkatársaikat is megszólítva, egyéni módokon is csatlakozhatnak.

Bízunk abban, hogy egy példaértékű vállalkozói, üzleti összefogással komoly segítséggel tudunk másoknak szolgálni.

 

Mosolymanó Közhasznú Egyesület

7632 Pécs, Nagy Imre út 29.

bankszámlaszám: Erste Bank 11600006-00000000-38623550

képviseli: Vörösné Deák Andrea

Honlap: https://www.mosolymano.hu/

Facebook oldal: Mosolymanó Jótékonysági Központ

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön azonnal a legújabb pályázati lehetőségekről!

 

Feliratkozás