Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Rendben
Menü
 • Dr. Madár Péter

  címzetes egyetemi tanár, igazgatóság elnöke

  Szakértői területe elsősorban a pénzügyi tervezés, projektfejlesztés és -finanszírozás, a pénzügyi kockázatok kezelése, de a gazdaságfejlesztéssel kapcsolatos programozási feladatok-, illetve a terület- és településfejlesztés tárgyában is komoly elméleti és gyakorlati tapasztalatokkal rendelkezik. Az önkormányzati gazdálkodás, a közfeladatellátás szervezése és finanszírozása területén is szerteágazó ismeretekkel bír, számos tanulmány és tervezési dokumentum szerzője, társszerzője, több, az önkormányzati feladatellátás hatékonyságának növelését célzó gyakorlati projekt vezetője és résztvevője. Közel három évtizeden át a PTE Közgazdaságtudományi Karának oktatója, pénzügyi és területfejlesztési kurzusok vezetője, számos könyv, jegyzet és szakcikk szerzője, az MSB Zrt. elnöke és alapító tulajdonosa.

 • Miklós Mónika

 • Ömböli Mónika

  Szakértői területe a humán szolgáltatások fejlesztése, infrastrukturális- és humánerőforrás-fejlesztési célú pályázati projektek előkészítése, megvalósítás támogatása. Kiemelt szakértői területe az egészségügyi szolgáltatások fejlesztésének tervezése és projektmenedzsmentje. Gyakorlott tanácsadó az Európai Uniós támogatások elszámolása terén. A PTE KTK Pénzügyi eszközök és intézmények szakon, továbbá Vállalkozásmenedzsment szakon szerzett diplomát. Tanácsadói pályáját 2007-ben az MSB Zrt-nél kezdte. Szakmai igazgatóként a szervezet szakértői tevékenységének irányításáért és minőségéért, valamint a professzionális menedzsment-feladatellátásért felel.

 • Vadász Krisztina

  vezető tanácsadó, terület- és településfejlesztési szakértő

  Településmérnök, terület- és településfejlesztési szakértő. Számos fejlesztési stratégia, terv, tanulmány kidolgozásában vett részt az integrált településfejlesztés, a környezetvédelem, a fenntartható városfejlesztés, közlekedés- és mobilitásfejlesztés, valamint szociális célú városrehabilitáció területén. Tapasztalata kiterjed a közösségi, részvételi tervezésre, a szektorközi és a társadalmi együttműködésekre is. Elkötelezett a környezetbarát, a fenntartható és az emberközpontú tervezés és projektmegvalósítás irányában. 

 • Tamás Miklós

  Közgazdászként 12 éves szakmai tapasztalatával járul hozzá vállalkozások, önkormányzatok, nonprofit szervezetek uniós és hazai forrásszerzéséhez, elsősorban gazdaságfejlesztési, településfejlesztési, vidékfejlesztési és turisztikai területeken. Megvalósíthatósági tanulmányok, fejlesztési koncepciók pénzügyi tervezésében, projektek költség-haszon elemzésében egyaránt jártas. A projektelőkészítés és megvalósítás szakaszai mellett a projektek utókövetésében is komoly tapasztalatokkal rendelkezik. A projekteket menedzseri, projektvezetői és pénzügyi vezetői szinten egyaránt képes segíteni, irányítani.

 • Bugyik Petra

  Környezetmérnök és környezet szakos mérnöktanár végzettséggel szerzett több, mint 9 éves szakmai tapasztalatot a hazai- és az Európai Uniós pályázatok előkészítésében és menedzselésében. Pályázati tanácsadói karrierjét 2010-ben kezdte. Szakértői fókusza között szerepel a KKV-k beruházásainak és technológiai fejlesztéseinek támogatása, a települési önkormányzatok térségi szemléletű fejlesztési projektjeinek koordinálása, emellett jártas marketing- és kommunikációs tervek kidolgozásában.

 • Füzesi Rita

  vezetői asszisztens

  2018. októberétől látja el a cég irodavezetői feladatait. 2013-ban pénzügyi szakügyintéző, 2015-ben vállalkozási- és bérügyintéző végzettséget szerzett a Budapesti Gazdasági Főiskola akkreditált képzésein. Vezetői asszisztensi feladatellátása során információkkal, valamint koordinációs és szervező tevékenységével támogatja a cég vezetőit és munkavállalóit. Főbb feladatai közé tartozik az irodai kommunikációs kapcsolatok irányítása és szervezése, az irodában folyó ügyviteli folyamatok szervezése, ellenőrzése, az irodai adminisztrációs feladatok ellátása.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön azonnal a legújabb pályázati lehetőségekről!

 

Feliratkozás