Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Rendben
Menü
 • Dr. Madár Péter

  címzetes egyetemi tanár, igazgatóság elnöke

  Szakértői területe elsősorban a pénzügyi tervezés, projektfejlesztés és -finanszírozás, a pénzügyi kockázatok kezelése, de a gazdaságfejlesztéssel kapcsolatos programozási feladatok-, illetve a terület- és településfejlesztés tárgyában is komoly elméleti és gyakorlati tapasztalatokkal rendelkezik. Az önkormányzati gazdálkodás, a közfeladatellátás szervezése és finanszírozása területén is szerteágazó ismeretekkel bír, számos tanulmány és tervezési dokumentum szerzője, társszerzője, több, az önkormányzati feladatellátás hatékonyságának növelését célzó gyakorlati projekt vezetője és résztvevője. Közel három évtizeden át a PTE Közgazdaságtudományi Karának oktatója, pénzügyi és területfejlesztési kurzusok vezetője, számos könyv, jegyzet és szakcikk szerzője, az MSB Zrt. elnöke és alapító tulajdonosa.

 • Miklós Mónika

  vezérigazgató

  Szakértői területe elsősorban a projektfejlesztés, folyamatmenedzsment, kockázatmenedzsment és projektek pénzügyi tervezése. Közel 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik az üzleti szféra és a közszféra fejlesztései megvalósításának területén. A PTE KTK Vállalatfinanszírozás szakirányon, továbbá a Szakközgazdász képzés menedzsment szakon szerzett diplomát. Emellett közbeszerzési referens és mérlegképes könyvelő képesítéssel is rendelkezik. Az MSB Zrt. vezérigazgatójaként a szervezet általános irányításáért, gazdálkodásáért felel.

 • Ömböli Mónika

  szakmai igazgató

  Szakértői területe a humán szolgáltatások fejlesztése, infrastrukturális- és humánerőforrás-fejlesztési célú pályázati projektek előkészítése, megvalósítás támogatása. Kiemelt szakértői területe az egészségügyi szolgáltatások fejlesztésének tervezése és projektmenedzsmentje. Gyakorlott tanácsadó az Európai Uniós támogatások elszámolása terén. A PTE KTK Pénzügyi eszközök és intézmények szakon, továbbá Vállalkozásmenedzsment szakon szerzett diplomát. Tanácsadói pályáját 2007-ben az MSB Zrt-nél kezdte. Szakmai igazgatóként a szervezet szakértői tevékenységének irányításáért és minőségéért, valamint a professzionális menedzsment-feladatellátásért felel.

 • Vadász Krisztina

  vezető tanácsadó, terület- és településfejlesztési szakértő

  Településmérnök, terület- és településfejlesztési szakértő. Számos fejlesztési stratégia, terv, tanulmány kidolgozásában vett részt az integrált településfejlesztés, a környezetvédelem, a fenntartható városfejlesztés, közlekedés- és mobilitásfejlesztés, valamint szociális célú városrehabilitáció területén. Tapasztalata kiterjed a közösségi, részvételi tervezésre, a szektorközi és a társadalmi együttműködésekre is. Elkötelezett a környezetbarát, a fenntartható és az emberközpontú tervezés és projektmegvalósítás irányában. 

 • Tamás Miklós

  projektvezető

  Közgazdászként 12 éves szakmai tapasztalatával járul hozzá vállalkozások, önkormányzatok, nonprofit szervezetek uniós és hazai forrásszerzéséhez, elsősorban gazdaságfejlesztési, településfejlesztési, vidékfejlesztési és turisztikai területeken. Megvalósíthatósági tanulmányok, fejlesztési koncepciók pénzügyi tervezésében, projektek költség-haszon elemzésében egyaránt jártas. A projektelőkészítés és megvalósítás szakaszai mellett a projektek utókövetésében is komoly tapasztalatokkal rendelkezik. A projekteket menedzseri, projektvezetői és pénzügyi vezetői szinten egyaránt képes segíteni, irányítani.

 • Papp Zsófia

  projektvezető

  Több, mint 10 év szakmai tapasztalattal rendelkezik pályázati projektek előkészítésében és megvalósításában. Szakértelmével hozzájárul a gazdaságfejlesztési projektek megvalósításához, emellett az elmúlt években egészségügyi szolgáltatások fejlesztését, közlekedésfejlesztést, településfejlesztést, fenntartható városfejlesztést célzó projektek előkészítésében és megvalósításában, valamint szervezetfejlesztésben is részt vett. Kiemelt szakértői területe projektek pénzügyi terveinek és költség-haszon elemzéseinek elkészítése. Pénzügy szakos közgazdász végzettsége mellett mérlegképes könyvelői szakképesítéssel is rendelkezik

 • Bugyik Petra

  projektmenedzser

  Környezetmérnök és környezet szakos mérnöktanár végzettséggel szerzett több, mint 11 éves szakmai tapasztalatot a hazai- és az Európai Uniós pályázatok előkészítésében és menedzselésében. Tanácsadói karrierjét 2010-ben kezdte. Szakértői fókusza között szerepel a KKV-k beruházásainak és technológiai fejlesztéseinek támogatása, a települési önkormányzatok térségi szemléletű fejlesztési projektjeinek koordinálása, emellett jártas vidékfejlesztési és LEADER projekt tervek kidolgozásában.

 • Etédi Gábor

  projektmenedzser

  Okleveles közgazdászként végzett vállalkozásfejlesztési szakirányon. Regisztrált mérlegképes könyvelő, folyamatban lévő adótanácsadói, bér- és tb ügyintéző képzésen szélesíti szakmai tudását. Gazdasági társaságok és civil szervezetek által megvalósított projektek lebonyolításában rendelkezik projektmenedzsment tapasztalatokkal. Pénzügyi vezetőként számos nagy költségvetésű projektben dolgozott, így kisebb létszámú csapat irányításában is releváns tapasztalatokkal rendelkezik. Szakterülete a pénzügyi tervezés, a projektfinanszírozás, a projektmenedzsment, a pályázati forrásokból megvalósuló projektek ellenőrzése és ellenőrzésre való felkészítése. Ismeri és folyamatosan nyomon követi a támogatási rendszer aktualitásait, különösen a kapcsolódó eljárásrendeket, illetve a hatályos jogszabályi környezet változását.

 • Márhoffer Melinda

  projektmenedzser

  Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Kar geográfus mesterszakán végzett terület - és településfejlesztés szakirányon. Az MSB csapatához 2012 áprilisában csatlakozott. Pályázatírás, projektmenedzsment, tanulmányok írása területén széleskörű szakmai tudással és sok éves releváns tapasztalattal rendelkezik. Az elmúlt években közreműködött számos pályázat elkészítésében, megvalósításában és sikeres zárásában. Dolgozott együtt önkormányzatokkal, vállalkozásokkal, civil szervezetekkel, oktatási és egészségügyi intézményekkel egyaránt.

 • Pásztor Zsanett

  projektasszisztens

  A PTE Közgazdaságtudományi Kar Pénzügy és Számviteli szakán végzett hallgató, jelenleg Pénzügy mesterszakon bővíti tudását. 2021 júniusától segíti a pályázatok figyelésével kapcsolatos teendőket, támogatja a munkavállalók szakmai feladatainak ellátását. Munkájával hozzájárul az MSB Zrt. által vállalt pályázatírási feladatok előkészítéséhez, részt vesz tanulmányok, stratégiai dokumentumok megalapozó fejezetrészeinek összeállításában. Az MSB Zrt-nél folyamatosan tágítja tudását a vállalkozás- és településfejlesztés tématerületeken, gyakorlatot szerez a támogatások elszámolása terén.

 • Madár Miklós

  projektasszisztens

  A PTE Közgazdaságtudományi Kar Gazdálkodás és menedzsment szakán szerzett diplomát, majd pénzügyi mesterképzésen folytatta tanulmányait. 2021-ben csatlakozott az MSB Zrt-hez, ahol projektasszisztensként megvalósíthatósági tanulmányok, terület-, és településfejlesztési dokumentumok elkészítésében, valamint egyéb szakmai folyamatok támogatásában vesz részt.

 • Nőt Nikolett

  vezetői asszisztens

  2021. szeptemberétől látja el a cég irodavezetői feladatait. 2021-ben a Pécsi Tudományegyetem felsőfokú szakképzésén gazdasági-menedzser asszisztens végzettséget szerzett. Tanulmányait BSc gazdálkodási és menedzsment képzésen folytatja. Vezetői asszisztensi feladatellátása során információkkal, valamint koordinációs és szervező tevékenységével támogatja a cég vezetőit és munkavállalóit. Főbb feladatai közé tartozik az irodai kommunikációs kapcsolatok irányítása és szervezése, az irodában folyó ügyviteli folyamatok szervezése, ellenőrzése, az irodai adminisztrációs feladatok ellátása.

 • Cseke Bence

  tanácsadó

  Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Társadalomtudományi Karán szerezte diplomáját nemzetközi kapcsolatok és európai fejlesztéspolitika szakon, egyetemi tanulmányai mellett közép-európai regionális kapcsolatok és vállalati vezetéselmélet témájú képzésekben részesült. Több éves tanácsadói és nemzetközi projektmenedzseri munkatapasztalattal birtokában 2020 márciusában csatlakozott az MSB csapatához fejlesztéspolitikai szakértőként, ahol területfejlesztési stratégiák kidolgozásában, illetve nemzetközi kapcsolatok építésében vesz részt.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön azonnal a legújabb pályázati lehetőségekről!

 

Feliratkozás