Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Rendben
Menü

Társadalmi egyeztetésen „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című, GINOP Plusz-1.2.1-21 kódszámú felhívás tervezete.

 

A felhíváshoz kapcsolódó észrevételeket, javaslatokat 2021. május 17-ig várják a partnerségi fórumban. A felhívás tervezete itt érhető el.

 

A támogatás célja, hogy a magyar mikro-, kis- és középvállalkozások valós igényeihez igazodó megoldásokat nyújtson a technológiai háttér megteremtésében, a digitális eszközök, online alkalmazások vagy ipar 4.0 megoldások bevezetésében.

 

Az intézkedés erősíti a gazdaságilag, társadalmilag, infrastrukturális és munkaerő-piaci szempontból hátrányos helyzetű területeken tevékenykedő vállalkozások gazdasági szerepét, kiemelt figyelmet fordítva a szabad vállalkozási zónákban (SZVZ) fejlesztő vállalkozásokra.

 

A támogatás révén modern technológiák beszerzésére, korszerű infrastrukturális feltételek megteremtésére, valamint digitalizált üzleti és termelési folyamatok kialakítására, üzleti folyamatok energiahatékonyságának javítására lesz lehetősége mind a termelő, mind a szolgáltató ágazatokban működő vállalkozásoknak.

 

A hatékony üzleti gyakorlatok és vállalkozásszervezési eljárások elterjedéséhez nélkülözhetetlen a vállalkozói attitűd-, a menedzsment ismeretek- és a szervezeti kultúra fejlesztése. Ennek érdekében a felhívás támogatja szakértői szolgáltatások és képzések igénybevételét is.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön azonnal a legújabb pályázati lehetőségekről!

 

Feliratkozás